Műhelyéből nem hiányozhat a szerszámos láda!

szerszámos láda
Szerszámos láda

A szereléshez szükséges eszközöket érdemes egy helyen és a lehető legnagyobb rendben tárolni. Ezért az Ön műhelyéből sem hiányozhat egy olyan erős szerkezetű szerszámos láda, amelyik lehetővé teszi több tartozék tárolását. Az üzletünkben raktárkészleten lévő modell eddig már sok ügyfél elégedettségére tett szert. A termék fémzárral és lakattal van felszerelve.

A szerszámos láda külső felülete erős műanyagból készült, a belseje pedig olyan tömítéssel van ellátva, amelyik megakadályozza a por és a víz beszivárgását. Nagy férőhelyének köszönhetően, rengeteg szerszám helyezhető el benne biztonságban, törés- és ütésveszély nélkül.

Az oldalán elhelyezett kapcsok lehetővé teszik egy másik, ehhez hasonló kialakítású tárolóeszközzel való összeillesztését. Amennyiben egy megbízható és minőségi helyen szeretné tárolni az értékes eszközeit, akkor ez a szerszámos láda Önre vár! Az igényeinek megfelelő modell kiválasztásáért látogassa meg honlapunkat, ahol a szemléltetés mellett, részletes leírást kap minden darabról!