Nagyon praktikus a tetőablak távnyitó

tetőablak távnyitó
tetőablak távnyitó

A magasan elhelyezkedő tetőablakok a megfelelő eszközök hiányában nagyon sok fejtörést okozhatnak otthon vagy az irodában. Hogyan is lehet ezeket hatékonyan kezelni? A kérdésre a választ a tetőablak távnyitó jelenti, ami a tetőtéri nyílászáróra szerelt belső árnyékolók működtetésére is teljes mértékben megfelel. Ez 90, 140 vagy 190 centiméteres hosszúságú is lehet.

A tetőablak távnyitó mellett szól a tökéletes illeszkedés. A különböző fej kialakítás miatt, a piacon kapható minden nagyobb gyártó terméke működtethető ezzel az eszközzel. Azt persze nem szabad elfelejteni a tetőablak távnyitó megvételekor, hogy a nyitott végű kialakítás révén, csakis a Velux márkájú ablakokhoz alkalmazható.

A zárt végű pedig az összes megszokott, kilinccsel szerelt modellhez használható. Mit kell tudni a tetőablak távnyitó működtetéséről? Nos, először is azt kell megjegyezni, hogy a termékkel, az ablak kilincsébe illesztve vagy az árnyékoló alumínium profiljába akasztva egyszerűen nyithatók és működtethetők a magasan lévő rolók és tetőablakok. Végre nem kell többet bajlódni kétfajta távnyitóval, hiszen ez mindenre jó.