Ne a paróka ára alapján válasszunk!

paróka ár
paróka ár

Miért tartanak sokan parókát vásárolni, még akkor is, ha szükségük van rá? A válasz nyilvánvaló. Attól tartanak, hogy a termék észrevehető lesz, nem akarnak felesleges kérdéseket vagy egyszerűen félnek, hogy a paróka ár nem a pénztárcájukhoz van szabva. Rengeteg mítosz van arról, hogy a póthajat nehéz viselni, túl meleg, viszket tőle a fej, lecsúszik és állandó kényelmetlenséget okoz a viselőjének.

A stúdiónkban jól tudjuk, hogy a fenti állítások mindegyike csak akkor lehet igaz, amikor valaki olcsó, alacsony minőségű és sablon szerint készült terméket vásárol anélkül, hogy figyelembe venné a személyes méréseket, árnyalatok és sok más szempontot.

Az egyéni paraméterek szerint készült paróka ára minden bizonnyal magasabb lesz, mint egy hagyományos üzletben megvásárolt modell, de amint valaki az előbbit megpróbálta, nem akar majd többé az olcsó utánzatokkal kísérletezni. A személyre szabott póthajat szinte lehetetlen észrevenni, még akár sportolás közben is. Ezért a paróka árat egy megtérülő befektetésként kell szemlélni.