A népszerű álló elektromos konvektor

Napjaink fűtésfajtákra irányuló tendenciája azt mutatja, hogy az elektromos fűtés egyre nagyobb tereket hódít meg és nemcsak Magyarországon, hanem világszerte. Mindez a különféle fűtőtestek eladási mutatóiból állapítható meg.

Az elektromos konvektor minden bizonnyal a legegyszerűbb villanyárammal működő melegítő szerkezet, amelyiknek hazai berkekben az egyik jelentős forgalmazója az elektromoskonvektorok.hu internetes áruház.

A webshop nemcsak az elektromos konvektor kínálatot tekintve bővelkedik, ugyanis széles választékában még helyet kapnak az infrapanelek, a fűtőpanelek és az elektromos kazánok is. A konvektornak a honlapon összesen 4 típusa különbeztethető meg, amelyek közül a legnépszerűbb az álló, ami a mobilitása miatt számít igencsak közkedveltnek.

Ezen kívül szerepel a raktáron még fali, vizes helyiségekben is alkalmazható, valamint design változat is. Szinte mindegyik elektromos konvektorhoz tartozik termosztát, amivel jelentős mennyiségű energia spórolható meg. A választáskor szakmai segítséget is kérhet.