Népszerű hazai sípark

sipark
Sipark

Amint beköszönt a hideg évszak, a téli programok szerelmesei máris előszedik a sportfelszerelést, a szánkót, meg egyéb kellékeket és kitűzik a következő úti céljukat. Bár sokan ilyenkor a külföldi hegyoldalakat választják, de azért hazánk is jó néhány meseszép hellyel bővelkedik, ahol hódolhatunk a szenvedélyünknek. Például számos magyar sípark látogatható meg a turisták legnagyobb örömére, ahol a vakációjukat tölthetik.

Az egyik legnépszerűbb ezek közül a Mátra hegységben található Mátraszentistván Sípark, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt élményekben gazdag kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A szubalpin klímájú sípark a tengerszint felett 800 méterrel helyezkedik el, így szinte garantált, hogy a tél beköszöntésével a hó is megérkezik, azonban az ott dolgozók nagyteljesítményű hóágyúk bevetésével is hozzájárulnak a tartós hótakaró kialakításához. Szállásfoglalására is lehetőség van a sípark közvetlen közelében, ahol minőségi ellátásban és kellemes, pihentető időtöltésben részesülhetnek a betérő vendégek.