Nővér papucs természetes bőrből

nővér papucs
nővér papucs

A jól megválasztott lábbeli nemcsak a helyes testtartásért felel, de komfortérzetet is biztosít az alsó végtagjainknak. A Birkenstock ARIZONA évtizedek óta kedvelt nővér papucs márka, mert egy igazán hosszú kórházi műszakban is gondoskodik a lábak kényelméről.

Anyaga természetes bőrből, talpa parafából készül, anatómiai lábággyal. Extra könnyű, légies viselet. Ebben a nővér papucsban kevésbé érezhető meg az egész napos állómunka. Biztosítja a rugalmas járást, kellőképp tartja a lábfejet. A két pánttal ellátott modellek a lábfej bőségéhez állíthatóak.

Az EVA külső talpnak köszönhetően, kíméli a gerincet, ugyanis elnyeli a járás káros rezgéseit. Talpa csúszásmentes, ortopédiai talpbetéttel és ISO minősítéssel rendelkezik. A kiváló alapanyagoknak hála, ezek a nővér papucsok rendkívül tartósak, minőségi darabok.

Unisex, férfiaknak és hölgyeknek is tökéletes választás. Egyszerű, letisztult darabok. Fehér színben, ezüst csatokkal nemcsak kényelmes, de elegáns viselet is, ami már online szintén beszerezhető.