Nyáron a fürdő játékoké a főszerep

Fürdő játékok
Fürdő játékok

Pancsolni csuda klassz dolog. Főleg, ha közben elképzelhetjük azt, hogy mi vagyunk hét tenger ördöge, aki épp egy hatalmas viharba keveredett a hajójával.

A fürdő játékok a szórakozást a szárazföldről átemelik egy teljesen más közegbe, ahonnan csak több órányi könyörgés után lehet kirángatni a lurkókat. Ahogy beköszönt a nyár és a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, úgy nő bennünk a vágy, hogy végre a víz közelébe kerüljünk egy kis kikapcsolódás gyanánt.

A fürdő játékokban éppen ez a remek, hogy némelyik kinti használatra is alkalmas. Ezért nemcsak a kádban lehet pancsolni a gumikacsával, hanem a felfújható medencében is szórakozhatnak ezzel a klasszikus játékkal a kicsik. Természetesen az okosjatek.hu webáruházban vannak ennél sokkal különlegesebb fürdő játékok is, mint például a Clementoni szappan és fürdőbomba.

A formaberakó játékokat a vízben sem kell nélkülözniük a legkisebbeknek, hiszen a vizes változata ennek is megtalálható a kínálatban. Vödrök, színes kishajók, vízi torpedók egész garmadája várja a gyerekeket a fürdő játékok kategóriájában.