Nyomáscsökkentő víznyomás alatt lévő rendszerekhez

nyomáscsökkentő
nyomáscsökkentő

A vízhálózatokban lévő nyomás sajnos gyakran nem állandó, alacsonyabb szint esetén kevésbé valószínű a rendszerben bekövetkezendő meghibásodás létrejötte, de magasabb szint esetén már teljesen más a helyzet. A problémát azonban meg lehet előzni egy korszerű és megbízható nyomáscsökkentő rendszerbe iktatásával.

Ezek az igen hasznos készülékek beszerezhetőek a szaküzletekből, de az evohomeshop.hu webáruházban is számos minőségi Honeywell nyomáscsökkentő áll az érdeklődők rendelkezésére. A D05FS-3/4 és a D06F-1/2A jelzéssel ellátott változatok kiválóan teljesítenek. A szeleptest mindkét típus esetében horganymentes sárgaréz, a rugóház pedig kiváló minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően a készülékek időtállóak.

Továbbá skálával és állítható gombbal van ellátva a rugótest. A Honeywell nyomáscsökkentő, a műszaki paramétereitől függően, egyaránt alkalmazható háztartási és ipari célokra is, azzal, hogy a beszerelést minden esetben szakemberre ajánlott bízni, az optimális működés érdekében.