Olcsó whisky magas minőséggel

olcsó whisky
olcsó whisky

Egy különleges ünnep sem telhet el úgy, hogy ne mutatkozna meg a családi asztalon egy üveg whisky. Látogasson el online üzletünkbe, mert nálunk az árkategóriák széles választékából válogathat az olcsó whisky és a drágább, de magas minőségű kínálatunkból.

Köztudott, hogy a whisky a világon az egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott alkohol. Égetett szesz, amit gabona erjesztésével, majd lepárlásával, utána pedig tölgyfahordóban való érleléssel készül.

Hagyományosan gabonafélékből nyerhető ez a remek ital, azon belül is beszélhetünk maláta, illetve gabona felhasználásával készült változatról.

A felhasznált gabona lehet árpa, kukorica, rozs, búza. A whisky kifejezés leginkább a skótok körében terjedt el és rengeteg fajtáját lehet megtalálni a boltok polcain. Nálunk több ország termékeit is kipróbálhatja, a választékunk gazdag és állandó bővítés alatt áll. Főleg 0.5, 0.7 és 1 literes kiszerelésekben találhatja meg. Figyelje kedvezményeinket és csapjon le az olcsó whisky ajánlatainkra a leggyorsabban!