Öltöztessük új ruhába konyhánkat Dulux Simply Refresh konyhabútorfestékkel

Dulux Simply Refresh
Dulux Simply Refresh

Van egy egyszerű megoldás, ha konyhabútor felújításra adnánk a fejünket. A komplett bútorcsere költséges és bonyolult feladat minden esetben. Ha szeretnénk könnyeben megúszni a felújítást, használjunk Dulux Simply Refresh konyhabútorfestéket! Az alkalmazása egyszerű, nem szükséges hozzá különösebb szakértelem.

Tartalmazza az alapozót és a fedőfestéket egyaránt, így egy lépésben érhető el a tökéletesen sima bevonat. A Dulux Simply Refresh konyhabútorfesték közvetlenül alkalmazható festett vagy festetlen felületen, laminált lapokon, MDF paneleken és PVC-n egyaránt. A bevont felület ellenáll a zsírfoltoknak és enyhe tisztítószeres vízzel lemosható.

Felhordása ecsettel vagy hengerrel egyaránt lehetséges, ajánlott 2 rétegben felvinni a festéket, de intenzív színek esetén három réteg szükséges. A rétegek átfestése között 6 óra száradási időt kell hagyni, de a tökéletes hatás elérése érdekében meg lehet csiszolni a felületet a rétegek felvitele között. A festett bútor megbízhatóan igénybe vehető 10 nap letelte után, addig azonban érdemes kímélni a felületet.