Orijen kutyatáp, az állateledelek királya

Orijen kutyatáp
Orijen kutyatáp

A kedvencekkel rendelkező gazdiknak érdemes odafigyelniük az állatok megfelelő etetésére, hiszen fontos a tápanyag bevitel. Ezért lehet remek választás az Orijen kutyatáp, amiből széles választék áll a vevők rendelkezésére.

A nagyobb, illetve a kisebb testű kutyáknak is lehetőségünk van az Orijen márkából beszerezni pár tasakot az olyan jellegzetes ízesítéssel, mint a kacsa, a lazac, a marha, valamint a csirke. Azonban nemcsak a rengeteg lehetőség miatt nyerte el ez a fajta kutyaeledel a vásárlók szívét, hanem a kiváló tápanyagtartalma végett is.

A kiskutyáknak szánt száraztápok biztosítják a csontokhoz, valamint az izmokhoz kellő anyagokat, például a fehérjét. Az Orijen kutyatáp körülbelül 5 féle kiszerelésben érhető el, a mindössze 0,5 kilós adagtól, egészen a 11 kg-ig.

Természetesen nemcsak a kutyusoknak van lehetőségünk ezt a márkát adni, hiszen az utóbbi időben az Orijen előállt macskáknak is eledelt, így szélesítve a vásárlói kört. A táp külön előnye, hogy akár az interneten is egyszerűen megrendelhető.