Öröm a munka a feszített vászonnal

feszített vászon
feszített vászon

Művészeti iskola hallgatója vagy egyszerűen a hobbija a festészet? Ha csupán hobbiból fest is, nagyon fontos, hogy mire teszi azt. A jó minőségű feszített vászon ugyanolyan fontos, mint a jó minőségű ecsetek és festékek. A természetes anyagokból készült festővásznat mindenekelőtt a kielégítő tartósság és a gondos alapozás jellemzi.

A festővászon több tucatnyi méretben kapható: néhány centimétertől akár méteres méretig. A feszített vászonra a tartósság is jellemző, ami kétségtelenül hozzájárul a munka kényelméhez. Ezért különböző technikákkal készíthetünk festményeket anélkül, hogy aggódnunk kellene a tartósság miatt. A vásznat mindenekelőtt a vastagsága és a szilárdsága, valamint a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége miatt becsülik nagyra.

Az ilyen alapot választó ügyfelek értékelik az anyag jellegzetes textúráját. A Művészellátó ügyel arra, hogy ügyfeleinek csak gondosan elkészített termékeket kínáljon. A feszített vászon megfelel mind a profi festők, mind a festészettel való kalandozásukat most kezdő amatőrök elvárásainak.