Ősszel hasznos a lombfúvó

lombfúvó
lombfúvó

Amikor beköszönt az ősz, akkor már készülhetünk is sepregetni, gereblyézni az ezernyi lehullott falevelet. Vagy megoldhatjuk modernebb kivitelben is ezt a feladatot, mégpedig egy hatékony lombfúvó alkalmazásával, amivel pillanatok alatt összeterelhetjük a mindent beborító, száraz faleveleket, kisebb faágakat.

Egy kisebb területen még nem annyira indokolt a lombfúvó használata, de egy nagyobb udvaron vagy kertben már sokkal másabb a helyzet.

Ilyenkor nem árt alaposan felkészülni, amit megtehetünk egy nagyteljesítményű lombfúvóval. Egyébként akadnak olyan modellek is a kínálatban, amelyek nemcsak fújásra, de szívásra is képesek. Ilyenkor egy nagy gyűjtőzsákba kerülnek a levelek, amit ezután oda üríthetünk ahová csak szeretnénk.

A lombfúvóval a nedves, letapadt faleveleket is könnyedén odébb tessékelhetjük. Ezek a munkálatok ebben a formában kevesebb energiát és időt vesznek igénybe. Teljesítmény és funkciók szerint kiválasztható a kínálatból az ideális változat, amivel rendben tartható az egész udvar.