Pandora fülbevalók 14 karátos arannyal

Pandora fülbevalók
Pandora fülbevalók

A Pandora márka méltán híres az ékszereiről. Legfőbb jellemzője a minőség, megbízhatóság és az egyediség. A Pandora fülbevalók a kifinomult megjelenéstől az extravagáns darabokig megtalálhatóak. Kölcsönözhetnek visszafogottságot vagy merész csillogást. A Pandora fülbevalók innovatív fémötvözetből készülnek 14 karátos arannyal vagy rózsaarannyal, de fellelhető sterling ezüst, zománc és ékköves darab is a kínálatban.

Mindegyikük jellemzője a kézzel megmunkáltság, aprólékosság. Válasszunk alkalomhoz, stílusunkhoz vagy a hangulatunkhoz illően! Kombinálhatjuk is a Pandora fülbevalókat, hogy igazán egyedi hatást kapjunk.

A klasszikusok sohasem mennek ki a divatból, így mindig keresett például az egyszerű, egyszínű gombfülbevaló, a természet ihlette függők és a karika modellek. Utóbbi kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Nemcsak hölgyek, de a férfiak is megtalálhatják a kedvenc fülbevalójukat a kínálatban. Ők főként a pici karika vagy az egyszerű kő mellett döntenek, de nem ritka a rebellis termékek mellett voksoló sem.