Panyolai pálinka a hangulat fokozásához

Panyolai pálinka
Panyolai pálinka

A kisüsti pálinka az a fajta itóka, amit a magyar ember búra, örömre egyaránt szeret fogyasztani, így aztán minden háznál megtalálható belőle néhány üveggel. Érdemes azonban az igazi minőség mellett dönteni, például a Panyolai pálinka pontosan ilyen.

Ennek a gyártónak többféle terméke közül is megemlítendő a Panyolai Elixír érlelt Szatmári szilva pálinka, aminek harmonikus, zamataiban letisztult, selymes karakterét az eperfa hordóban történő érlelés biztosítja.

Különböző vadhúsok mellé, de lekváros tésztához vagy szilvás gombóchoz egyaránt tökéletesen illik ez a Panyolai pálinka, ami megvásárolható az idrinks.hu webáruház jóvoltából. 45% alkoholtartalommal rendelkezik, tehát csak óvatosan szabad fogyasztani, ha nem akarunk pityókás állapotba kerülni tőle.

A Szatmári Szilvának, amiből készül ez a finomság, különleges színt és lágyságot kölcsönöz a hosszú hónapokig tartó érlelés. Hétköznapokra, ünnepekre szintén nagyon jó választás ez a Panyolai pálinka, amivel jelentősen fokozható a hangulat egy családi ebéd vagy vacsora során.