A PMS szindróma önmegtartóztatással kezelhető

Akaraterővel legyőzhető!
Akaraterővel legyőzhető!

Rengeteg negatív dolgot meg sem kéne tapasztalnunk, hogyha tudnánk uralkodni magunkon. A PMS szindróma egyszerűen elkerülhető, nem kell hozzá semmilyen gyógyszeres kezelés vagy speciális orvosi módszer.

Néhány dolgot elég tudomásul venni ahhoz, hogy felül tudjunk kerekedni a problémán. Általában a ciklus előtt kezdődnek a tünetek, amelyek akármennyire kellemetlenek, teljesen természetesek minden nő helyzetében. A fáradékonyság és a nyugtalanság, na meg az ételek kívánása tartozik többek között a tünetek közé.

Ha álmatlanok vagyunk vagy éppen fáradékonyak, akkor ne engedjünk ezeknek a tüneteknek, hiszen csak támogatni fogjuk vele a PMS szindrómát. Mozogjunk rendszeresen, mivel az felpezsdít és minden esetben jó hatással van a szervezetre.

A láncdohányos erős akarata szükséges ahhoz, hogy ne gyújtson rá többet, ezért meg kell állni az olyan ételek mértéktelen fogyasztását, amikről tudjuk, hogy nagy mennyiségben károsak, akármennyire kívánjuk őket abban a pillanatban, és így leküzdhető a PMS szindróma.