Ponte20 supinált szandálok kellemes színekben

ponte20 supinált szandál
ponte20 supinált szandál

A legnépszerűbb nyári lábbelik általában nyitottak. Ezekben nem izzad a láb, könnyű bennük futni és a lányok nyári ruhatárában minden darabhoz passzolnak. A Ponte20 supinált szandál több követelménynek is megfelel. Először is, minden modell kizárólag természetes anyagokból készül.

A szintetikus anyag nem engedi a lábat lélegezni és ennek következtében a gyermek lába sokat izzad, megduzzad a hőségtől. Másodszor, a Ponte20 supinált szandál, a cipőkkel ellentétben könnyű, rugalmas, de tartós a talpa is. A lányoknak helyesen kiválasztott modelleknek jól kell rögzíteni a bokaízületet. Ezt úgy lehet elérni, hogy magas merev hátlappal és tépőzárral ellátott opciókat kell választani.

A bőrből vagy textilből készült színes Ponte20 supinált szandálok a megfelelő választást jelentik a színes megjelenéshez a meleg hónapokban. A kis hercegnők bármilyen nyári ruhához viselhetik ezeket. Ízlés kérdése, hogy melyik színt részesítik előnyben. A rózsaszín, fehér, ezüst és arany modellek a nyári megjelenés fő fénypontjává válhatnak.