Praktikus ajtajú szekrények

Praktikus szekrény
Praktikus szekrény
Praktikus szekrény

Valójában a gardrób szekrények az igazán nagy ruhaelnyelők. Néha az ember maga sem hiszi el, hogy mennyi minden elfér bennük. Aki teheti, az nem a lakószobában helyezi el őket, hanem egy külön helyiségben, hiszen így teret nyer a szobákban. De ha erre nincs lehetőség, akkor a leggyakrabban a tolóajtós gardrób szekrény a hálószobába kerül.

Vagy mindkét helyiségbe. Hiszen ha van lehetőség külön gardróbot kialakítani, attól még a hálószoba is szolgálhat ruhatárolóként. Attól függ, mekkora a ruhatár. A tolóajtós gardrób azért is praktikus, hiszen nem kell helyet biztosítani az ajtók nyitásához.

Ez a helytakarékosság néha sokat jelent, hiszen így egy szűkebb helyiségbe is betehetjük az ilyen gardrób szekrényt. A tolóajtós gardrób szekrények többsége, belül üres, a megrendelő szerelheti fel saját igényeinek megfelelően.

Természetesen nekünk vannak ajánlataink, amit szívesen elmondunk, ha megkérdeznek bennünket. Néhány lehetőség közül lehet választani, attól függően, hogy vállfák vagy összehajtogatott ruhák kerülnek bele.