Praktikus megoldás a betonjavító habarcs

betonjavító habarcs
betonjavító habarcs

A modern építőanyagok nagy újdonságot jelenthetnek azoknak, akiknek eddig még nem volt szükségük az otthonuk bővítésére, felújítására. Manapság már olyan termékek állnak a rendelkezésünkre, mint a betonjavító habarcs. Miért kéne megjavítani a betont? Nem egyszerűbb feltörni és új padozatot önteni helyette?

A régi, repedezett garázsfeljáró teljes mértékben felújítható ezzel a nagyszerű anyaggal. Félmegoldásnak tűnhet, viszont szakszerű alkalmazás esetén kifogástalan és időtálló eredmény érhető el.

A kavicsfészkek, üregek és a különféle felületi hibák kijavítására, feltöltésére egyaránt alkalmas. Továbbá az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal gazdaságosabb megoldásnak számít, mintha újra betonoznánk a járdát vagy a teraszt.

Nem beszélve arról, hogy nemcsak pénzt, hanem rengeteg időt takaríthatunk meg a betonjavító habarcs használatával. Az anyagot tiszta vízbe kell beleszórnunk, majd keverőgéppel csomómentes masszává kell kavarjuk. A száradásnak indult betonjavító habarcs viszont már használhatatlannak számít, ezért fontos minél hamarabb eldolgozni.