Praktikus szerkezet a kerti grill

kerti grill
kerti grill

Alig van annál kellemesebb, mint amikor a családi házunk kertjében vendégül láthatjuk a rokonainkat, barátainkat, akiknek nyílt tűzön készíthetjük el a finomságokat. Egy praktikus kerti grill mellett kedélyesen el lehet csevegni, miközben a különlegesen ízletes húsok, zöldségek sülnek rajta. Családi házaknál egyre népszerűbb ez a fajta vendéglátás, illetve maga a família is a kedvenc elfoglaltságai közé sorolja. A BENKEL kerti grill igazán jó választás lehet, mivel magas minőségével és könnyen kezelhetőségével a sütés szabadságával ajándékozza meg a felhasználóját, tulajdonosát.

A kerekek segítségével könnyen mozgatható, így a kert bármelyik pontján lehet használni ezt a remek szerkezetet. Természetesen, a kerti grill kérhető mobil és fix kivitelben egyaránt, hiszen mindkettőnek megvannak a maga jó oldalai. Ezek az alkalmatosságok napjainkban a reneszánszukat élik. A grillezés ma már közösségi programnak számítanak. A benkel.hu weboldalon megtekintheti a megvásárolható típusokat, mint ahogyan más termékeket is.

A kínálatban szerepel öntvény kandalló is

Megbízható működésű berendezések, fő fűtési célra kifejezetten ajánlottak. A legmagasabb minőségben vehető öntvény kandalló az említett vállalkozástól, aminek elemei automata gépi öntéssel készülnek, hazai alapanyagokból. Hosszú élettartamú szerkezetekről van szó, amelyeknek mindegyike kiváló befektetésnek minősül. Az öntvény kandalló betétek fontosabb jellemzői a bordázattal ellátott lemezgrafitos szürkevas öntvény oldalak, hátlap, tető, ajtó, keret és rostélyszerkezet, a 800 C fokig hőálló kerámiaüveggel szerelt ajtó.

Tudni kell, hogy ezek a betétek az égéshez szükséges levegőmennyiséget a laktérből nyerik, de kérhető külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség is. Ezt abban az esetben szokták igényelni, ha a belső légtér levegőjétől függetleníteni akarják. Minőségi alapanyagokból állítják elő a szakemberek ezeket a fűtőberendezéseket, ezért nagyon jó döntést jelent a beszerzés. Ha az öntvény kandalló víztartállyal van szerelve, akkor az egész ház fűtését meg lehet ezzel oldani, bármiféle rásegítés nélkül.