Professzionális gyémánt lyukfúró készlet csempéhez, a hatékonyság növeléséért

csempe körkivágó
Csempe körkivágó

A technológia fejlődésének hála, már nagyon sok olyan kiváló termék született meg, amikkel egyszerűen öröm dolgozni. Tény, hogy ezek gyakran csak később bukkantak fel. Először tehát az igény jelent meg, majd ezt követte annak kielégítése, gyakran hosszú évekkel később.

Remek példa erre a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez. Az egy menetben történő nagy átmérőjű lyukak készítése ma már egyszerű és kézenfekvő. De még pár évvel ezelőtt is csak legfeljebb néhány mm nagyságú lyukat lehetett könnyen készíteni, míg 150 mm áttöréshez a lapokat ketté kellett vágni és úgy kialakítani vágással a körívet. A prémium lyukfúró készlet azonban új távaltokat nyitott. Ismerjük meg ezeket!

Válaszható igény szerint csempe körkivágó a hatékony fúráshoz

A hidegburkolás külön szakma, amit megéri elsajátítani. A lakás körül adódhatnak olyan esetek, hogy felújításra van szükség és a szakember erre nem ér rá, csak több hónap múlva. Ha az idő alkalmas és minden alapanyag megvan a munkához, akkor érdemes befektetni néhány alapvető eszközbe és saját kézbe venni a dolgot. A csempe körkivágó alapvető kiegészítő, amire mindenképpen szükség lesz a különféle áttöréseknél.

A www.burkolatszintezo.hu weboldalon egyedi kínálatot találunk a TLS jóvoltából. Száraz és vizes körülmények között alkalmazható csempe körkivágó készletek széles tárháza vár minden érdeklődőt.

A magas minőséget biztosító, szintetikus ipari gyémántszemcsékkel ellátott fúrók rövid idő alatt áttörik magukat a keményebb márvány- és gránitlapokon ugyanúgy, mint a mázas kerámián. Minimális gyakorlás után, szinte bárki megbirkózhat a feladattal. A csempe körkivágó minimális anyagveszteséget okoz, valamint lecsökkenti az esetleges törések esélyét. A kedvező ár pedig gyorsan megtérülővé teszi a kiváló termékeket. Mibe érdemes fektetni?

Több darabból álló minőségi gyémánt lyukfúró készlet csempéhez

A hatékony lyukfúrás igazi művészet, amihez egyértelműen kell a gyakorlás. Mivel egy menetben csak adott átmérővel rendelkező lyuk készíthető, így érdemes mindig olyan terméket választani, ami éppen ideális a célra.

Mivel már kapható több darabból álló gyémánt lyukfúró készlet csempéhez, így könnyedén megtalálhatjuk azokat a változatokat, amikre adott feladatokhoz támaszkodnunk kell. Egy lakás felújításakor nemcsak néhány mm-es lyukak készítésére kell gondolnunk, mert a szerelvények, konnektorok, kapcsolók, vízvezetékek helye gyakran elérheti 70-150 mm átmérőt.

A TLS kínálatában elérhető lyukfúró készlet pontosan azokat a méreteket kínálja, amikre minden bizonnyal szükség lesz adott esetekben. Ennek megfelelően, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 16, 24 darabos gyémánt lyukfúró készlet csempéhez egyaránt rendelhető. Az alumíniumból készült kofferben található fúrófejek egyszerűen szállíthatóak és mindig kéznél lehetnek.

A lyukfúró készlet megszolgálja az árát

A gyémánt lyukfúró készlet csempéhez előnyös befektetésnek számít? Erre a válasz röviden lehetne az, hogy igen, de kicsit jobban megnézve azt mondhatjuk, hogy attól függ. A cél mindig meghatározó. Ugyanis, ha csupán ritkán kívánunk fúrni 1-2 lyukat, akkor bizony kár egy nagyobb összeget kiadni, mert pár ezresért megvehető pontosan az a méret, amire szükség van az adott esetben.

Amennyiben a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez rendszeresen lesz használva, akkor megint más a helyzet. Egy nagyobb felújítás vagy a szakmából adódó rendszeres alkalmazás esetén, a lyukfúró készlet mellett éri meg dönteni. Így ugyanis olcsóbb, mint egyenként megvenni a különféle darabokat. Természetesen, amikor menet közben majd 1-1 fej hamarabb elkopik, akkor azokat lehet külön-külön pótolni, hogy mindig teljes legyen a készlet.

Melyik lehet az ideális gyémánt lyukfúró készlet csempéhez?

A TLS kínálatában a lyukfúró készlet általában a TLS-COBRA, valamint ennek a PRO verziójából áll. Ez a terméktípus száraz és vizes használatra egyaránt ideális, miközben gyors, sima és egyben precíz körkivágást tesz lehetővé. Kifejezetten hosszú élettartammal rendelkezik, ami gyorsan megtérülővé teszi. A nagyon éles szegmensek megbirkóznak bármilyen kerámia, gránit, gres, porcelán, márvány, beton vagy természetes kő építőanyagokkal.