Professzionális körkivágó a körülményes munkához

körkivágó
Körkivágó

Vezetékek átjuttatására kerül sor egyik helyiségből a másikba, netán csaptelepnek, konnektornak kell előkészíteni a kimenetet? Az egyszerű vakolt falak esetében ez nem jelent problémát, hiszen egy vésővel és kalapáccsal megoldható a kivitelezés, de a hidegburkolatok jelenlétében már nem ennyire egyszerű a dolog. Ha a felületek csempézve vannak, úgy a körkivágó elengedhetetlen munkaeszköz, amire támaszkodni lehet és kell.

Ennek a termékcsaládnak többféle típusa létezik, de a TLS körkivágó az, ami igazán magas színvonalat képvisel. A gyártó nem bízott semmit sem a véletlenre, ezért olyan fejlesztéseket hajtott végre, aminek hála a megbízhatóság, kimagasló élettartam, mindezekkel együtt pedig a megtérülés garantált.

A körkivágó szintetikus, ipari gyémántszegmenseket használ vákuumforrasztott vagy lézerhegesztett kötéssel. A kivitelezési módtól függően, száraz vagy vizes körülmények között vethető be a legtöbb körkivágó. A fokozott hűtés minden esetben növeli az élettartamot és lehetőséget nyújt arra, hogy az igazán kemény, természetes komponensekkel is megbirkózzon.