Puha, meleg hálózsákok gyerekeknek

hálózsákok
Hálózsákok

Egy hétvégi kempingezés a barátokkal kellemes időtöltésnek számít, ugyanakkor rengeteg élménnyel gazdagodunk. A társaságon kívül megfelelő felszerelés is szükséges. A mindentkapni.hu oldalon, a sátrak mellett, hálózsákok is szép számban kaphatóak. A kisebb súlyú nyári hálózsák tökéletes választás azoknak, akik gyalogos vagy biciklitúrára készülnek, nem foglal nagy helyet és nagyon könnyű.

A 3 évszakos ideális mindazoknak, akik télen is szeretnek kirándulni. Mivel hőgallérral van ellátva, nem engedi a meleg levegő kiáramlását a zsákból, tehát fagypont alatt is használható. Univerzális méretű, így a nagyobb termetűek is elférnek benne. A kétrétegű múmia alakú a hegymászók útitársa, ugyanis olyan anyagból készült, ami a szabadban töltött kényelmes alvást biztosítja.

A gyermekek is nagyon élvezik ezeket a kiruccanásokat. A gyerek hálózsákok puha anyagból készülnek és cipzárral vannak ellátva. A legközelebbi kirándulására válassza ki Ön is a célnak megfelelő hálózsákot és adja le rendelését minél hamarabb! A szállítást néhány munkanapon belül kiszállítják.