Rengeteg célra megfelelő munkáskesztyű

Strapabíró munkáskesztyű
Strapabíró munkáskesztyű
Strapabíró munkáskesztyű
Strapabíró munkáskesztyű

A kéz védelme nagyon fontos, legyen szó irodai vagy gyári munkáról. A legtöbb vállalkozás odafigyel arra, hogy az alkalmazottak megfelelő munkaruhával, védőfelszereléssel és kiegészítőkkel dolgozzanak, hiszen a sérülések elkerülése mindkét félnek fontos, előnyös.

Senkinek sem jó az a helyzet, ha például a munkáskesztyű hiányában megsérül a kézfej vagy valamelyik ujj. A betegállományba helyezett munkás nem kap teljes fizetést, a cégvezetőnek pedig pótolnia kell a kiesett alkalmazottat.

Ha már szóba került a munkáskesztyű, érdemes tudni, hogy nagyon sok változata van. Léteznek vastag, textil változatok, amelyek a fémek, vágó felületű tárgyak és nehéz dolgok emelésére, fogására alkalmasak. Léteznek azonban a latexből készült munkáskesztyűk, amelyek a vegyi anyagok ellen védenek, esetleg higiéniai okok miatt szükségesek.

Cégünk termékei között a hő elleni védőkesztyűk is fellelhetőek, amelyek a pékségekben vagy konyhákban töltenek be kulcsfontosságú szerepet. Hideg elleni változat is kapható, szintén széles választékban.