Römer gyereküléssel nyugodtak lehetünk

Römer gyerekülés
Römer gyerekülés

Utazás közben a legmagasabb szintű védelmet kell nyújtani. Ezt tartja szem előtt minden szülő, ezért is dönt a Römer gyerekülés mellett. A Britax Römer cég (az angol Britax és a német Römer cég egyesüléseként) már több mint 40 éve sikeresen teljesít a gyermekek biztonságos szállításáért felelős ülések gyártása terén.

Kiemelkedő kutatási és fejlesztési háttérrel rendelkezik. Nagyon jó eredményeket tudhat magáénak a független, neves intézetek töréstesztjein, így méltán közkedvelt. Kizárólag 5 pontos biztonsági övrendszert használ az üléseknél, mivel célja, hogy egy esetleges ütközésnél a gyermek minden szögből védve legyen.

Hátrafelé néző üléseit egészen 4 éves korig szeretné kifejleszteni, mert azt vallja, hogy addig van a legnagyobb biztonságban a gyermekünk, amíg menetiránynak háttal van bekötve. Az ISOFIX rendszer is a cég nevéhez fűződik, ezzel szintén jelentős mértékben növelhető a biztonság, valamint a kényelmes üléskezelés. A Römer gyerekülés nyugodtabbá és élvezhetőbbé teszi az utazásokat az egész családnak.