Samsung Galaxy A72 tok aktív flip képességgel

Samsung Galaxy A27 tok
Samsung Galaxy A27 tok

A mobiltelefonok nemcsak azt a szerepet töltik be az életünkben, mint régen, hiszen már rengeteg extra funkció megtalálható rajtuk, a számológéptől a naptárig szinte minden. Az aktív flip tulajdonsággal rendelkező Samsung Galaxy A72 tok számos példánya fellelhető az aun.hu weboldal kínálatában.

A termékek között megtalálhatjuk már az olyan példányokat is, amelyeken pusztán egy vékony sávban láthatjuk az éppen aktuális értesítéseket. Továbbá, a teljesen átlátszó üveglapból felépülő aktív flip is rendkívül népszerű. Ennek a közismertségnek főként az oka nem más, mint a biztonság. Hiszen a Samsung Galaxy A27 tok lecsukott állapotában is tudunk indítani és fogadni hívást, zenét lejátszani, valamint látni az értesítéseket és az adott dátumot.

Mindezek mellett megtalálható még a weboldalon a Samsung Galaxy A27 tokból a Smart S View példány is. Ennek a mobil tetején található egy széles, vízszintes sáv, ahol az aktív flip funkció él. Mind közül talán a második fajtát ajánlhatjuk elsősorban, hiszen rendkívül kényelmes.