Samsung tabletek S-Pennel? Igen!

Samsung tabletek
Samsung tabletek

Ma nem lehet okos készülék nélkül élni, kár lenne ezzel áltatni magunkat. Ott vannak például a Samsung tabletek, amelyek egy lényegesen nagyobb kezelőfelületet kínálnak, ahol a játék mellett dolgozni, filmezni és olvasni is lehet. Felhasználóként többféle széria közül választhatunk, csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen elvárásaink vannak.

Az alapszéria az A nevet viseli, ezek a készülékek a legolcsóbbak, de a hétköznapi feladatokra tökéletesen megfelelnek. Kicsit nehezebbek a többinél, de ha nem akarunk vele hosszú túrára menni, akkor ugyanúgy megteszi. Ezután választhatunk az S széria közül is, ahol van 5-ös, 6-os és 7-es tablet is.

Érdekes, hogy a S6 Lite jobbnak tűnik az S5emodellnél, azonban nem szabad megfeledkezni a Lite kifejezésről sem. A nagy különbséget a Samsung saját digitális toll, az S-Pen adja, ami a 6-os számtól felfelé használható. Ezek a Samsung tabletek rajzolásra vagy kézi jegyzetelésre is megfelelnek, viszont nem mindenki vágyik rá. Válasszuk azt, amelyik jobban kiszolgálja az igényeinket!