Segít megtalálni a közös nyelvet a LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo
LOGICO Piccolo

A játékosság a természetüknél fogva a gyermekekben rejlik. Ez a kíváncsiság, a felfedezés, a tanulás és a fejlődés természetes formája, miközben nemcsak szórakozik, hanem megérti a körülötte lévő világot, kölcsönhatásba lép vele, kísérletezik, fantáziál, emlékezik és tanul. A LOGICO Piccolo ötvözi a szórakozást és a hasznot, ráadásul minden életkorban örömet okoz.

Tagadhatatlan előnye a figyelem koncentrálása a játék során. A pszichológiai kutatások szerint, minél figyelmesebb egy gyermek, annál jobban emlékszik az új információkra.

A LOGICO Piccolo által nyújtott pozitív légkör olyan érzelmi háttérré válik, ami tudat alatt továbbra is kapcsolatban áll a megszerzett készségekkel.

Ez azt jelenti, hogy a játéknak köszönhetően a kicsi nemcsak tanulni fog, hanem szeretni fogja a tanulási folyamatot. A nyugodt légkörnek köszönhetően, a kis lurkók szabadnak érzik magukat, nem félnek hibázni, merészen gondolkodnak és készségesen fantáziálnak. A LOGICO Piccolo bebizonyítja, hogy a helyes tanulás lehet kellemes és szórakoztató.