Seiko – japán technológia luxussal kombinálva

Seiko
Seiko

Nem valószínű, hogy van olyan férfi, aki nem szeretne ilyen órát vásárolni. A Seiko közel 130 éve a stílus, a minőség és a pontosság jelképe. A kínálata a sportos modellektől kezdve, a fiatal és modern termékekig terjed. A funkciók széles skálája és a gyártás során alkalmazott egyedülálló technológia teszi az órák szerkezeteit tartóssá, megbízhatóvá és sokoldalúvá.

A Seiko vállalat folyamatos törekvése a tökéletesítésre és az innovációra legendássá és a világ minden részén rendkívül népszerűvé tette az óráit. A férfi karórák könnyedén felveszik a versenyt a világ legismertebb márkáival. A márka Prospex LX névvel fémjelzett szériái a Sea, a Land, a Sky és a Street nevet kapták. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a sorozatok a sportágak speciális igényeire összpontosítanak.

A Sea sorozat innovatív technológiája összhangban van a búvárok elvárásaival. A Land termékcsalád minden lépésnél támogatja a kalandvágyó karaktereket. A Sky sorozatot a repülés szerelmesei kedvelik. Míg a Seiko Street szériája ideális a városi élethez.