Sony Xperia X a belépő szint királya

Sony Xperia X 
Sony Xperia X 

Elegáns megjelenés, egyedi stílus és megbízhatóság jellemzi a leginkább ezeket a modelleket. A Sony Xperia X már első ránézésre egy különleges mobilnak látszik. Ez nem csoda, hiszen valóban így van.

A letisztult külső, erős és kifinomult belsőt takar. A kiváló illesztéseknek és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően, a prémium érzés garantált. Amiben eltér a manapság trendi mobiloktól, az a kávamentes kijelző.

Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki maga döntheti el, viszont tény, hogy így kevésbé sérülékeny a képernyő, mintha széltől szélig érne. Sokan ezért is kedvelik jobban ezt a kivitelezést, holott mások szerint már divatjamúltnak számít. Pedig a Sony Xperia X jól tudja, hogy mire van igény és ez látszik a megvalósításán is.

Egy kellemes, belépő szintű okostelefon, ami tökéletesen teljesít a mindennapok során. Böngészésre és a különféle médiatartalmakhoz kiválóan alkalmas. Természetes fénynél a kamerájával szép képeket készíthetünk. Csak 1 hátlapi kamerával rendelkezik a Sony Xperia X, ezért a gyengébb fényviszonyok rontják a képminőséget.