Sör partyhordó kiszerelésben

sör
sör

Nem feltétlenül mondható gyakorinak az olyan ital, amit szinte minden országban előszeretettel készítenek és fogyasztanak egyaránt. A sör viszont tipikusan minden házibuliban jelen van, legyen szó a világ bármelyik pontjáról.

Ha nem akarunk a tálcák cipelésével és elhelyezésével bajlódni, akkor érdemes egy-egy nagyobb alkalomra készülve, az úgynevezett partyhordó mellett letenni a voksunkat. Tulajdonképpen ezek több szempontból is roppant hasznosak, a rengeteg prioritásuknak köszönhetően.

Sokkal könnyebb a hordókat behűteni, hiszen az 5 literes kiszerelés viszonylag komfortosan befér akár egy közepes hűtőbe is. A kezelésük is egyszerű. A partyhordó alján található csapnak köszönhetően, szinte egyetlen mozdulattal engedhetjük a sört a poharunkba.

A praktikusság mellett pedig muszáj az esztétikai élményt is megemlítenünk. A partyhordó sör fantasztikusan mutat az italokkal teli asztalon. A márkákat tekintetbe véve, főként az olyan példányok közül érdemes válogatnunk a tökéletes házibulira, mint a DAB, a Bitburger vagy a Paulaner.