Spórolásban segíthet az energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány ára
Energetikai tanúsítvány ára

Az elmúlt években egyre felkapottabbá vált az újépítésű ingatlanok felhúzása. Ezek gyakran el vannak látva mindenféle olyan szigeteléssel és burkolattal, amelyek jelentős mértékben lecsökkenthetik a fűtési költségeket. Ez azonban még nem minden, így az energetikai tanúsítvány ára is beszámításra kell kerüljön, ha teljes képet akarunk kapni a hatékonyságról.

A nem túl jelentős összegért cserébe megtudhatjuk, hogy mennyire költséghatékony, valamint „rezsibarát” lakásban élünk. Amennyiben megtörténik a besorolás, már tudhatjuk, hogy hol van lehetőségünk a spórolásra. Éppen ezért, az energetikai tanúsítvány ára nem kiadást jelent, inkább spórolást eszközöl hosszútávon.

Érdemes olyan céggel felvenni a kapcsolatot, amelyik nemcsak a tanúsítványt adja ki, hanem egyúttal megoldást is nyújt a problémákra. A kevéssel több, mint 10 000 forintos energetikai tanúsítvány ára, akár sok 100 000 is spórolhat nekünk egy évre leszámítva, így ne gondolkodjunk rajta sokat, főként akkor, ha néha túlzottan magas számlákat kell kifizetnünk!