Spot lámpák széles választéka

spot lámpa
spot lámpa

A változatos kínálatnak köszönhetően, teljesen egyedi dizájnt hozhatunk létre a különféle fényforrások révén. Az egyik legnépszerűbb napjainkban a kisméretű spot lámpa. Ezekből rendszerint többet szoktak elhelyezni egy adott helyiségen belül. A lakás minden részében kitűnő hatást lehet elérni a segítségükkel. Alkalmazható kiegészítő vagy fő fényforrásként is. Egyedi hangulatot varázsolhatunk a különféle dizájnnal rendelkező spot lámpákkal.

A falba süllyeszthető változatok rendkívül elegáns megoldásnak számítanak. Ezeknek az elhelyezése az újépítésű házak esetében egyszerűbb, de utólag is megoldható. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy manapság már érdemes a LED spot lámpákat választani.

Természetesen még mindig léteznek halogén változatok, ám ezeknek a használata sokkal több energiát igényel, miközben jóval rövidebb élettartammal rendelkeznek. A LED spot lámpák esetében nem kell kompromisszumokat kötnünk a fényerő tekintetében. Ráadásul sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint például egy halogénes spot lámpa, aminek a hőtermelése is kiemelkedően magas. Ezért kötelező módon hőálló foglalatra van szükség az üzemeltetése során.

A LED ellen nehezen lehetne bármilyen negatívumot felhozni. Egy minőségi spot lámpa veszíthet a fényerejéből, ám ehhez több száz, sőt, ezer üzemórának kell eltelnie. Bizonyos esetben hátrány lehet a magasabb ár, viszont ez viszonylag hamar megtérül, hogyha figyelembe vesszük, hogy mennyit spórolhatunk ezzel a technológiával. Minőségi kialakítás, remek dizájn és alacsony fogyasztás jellemzi a LED spot lámpákat.