Stabil és strapabíró tatami szőnyeg

Tatami szőnyeg
Tatami szőnyeg

A küzdősportok, valamint a jóga és egyéb nyújtó gyakorlatokból álló mozgásformák űzéséhez megfelelő altalajt kell biztosítani. A puzzle tatami szőnyeg remek alternatíva minden ilyen jellegű sporthoz, ugyanis rendkívül stabil, strapabíró és nagyon kényelmes felületet biztosít.

Speciális kialakításának köszönhetően nem csúszik el, ugyanakkor gyorsan szétszedhető és kis helyen tárolható, amikor nincs szükség rá. A puzzle tatami szőnyeg két színben kapható, így mintákat is ki lehet rakni vagy akár pályákat is meg lehet formázni a segítségével. Tisztítása egyszerű, teljesen vízálló, ezért kiváló megoldást jelent nagy igénybevételnek kitett edzőtermekben is.

Csak le kell törölni egy nedves ronggyal vagy szivaccsal és máris újra használható lesz, mintha új lenne. Ha meggyőzték a tatami szőnyeg előnyei, akkor a www.tacticsport.hu weboldalon szerezheti be, ahol az ár q darab 100x100x2,5 cm-es elemre érvényes. Számolja ki, hogy hány puzzle darabkára lenne szüksége és rendeléskor feltétlenül adja meg ezt a számot!