Stabil védelem krill olaj kúrával

Krill olaj
Krill olaj

Tény, hogy az év minden szakában ki vagyunk téve különböző veszélyeknek, amelyek károsíthatják szervezetünk stabil működését. A krill olaj kúra Bioglan krill olajokkal egész évben felvértezi testünket az ilyen típusú fenyegetések és veszélyek ellen, így a krill olaj kapszula rendszeres fogyasztása által sok esetben megelőzhetjük a bajt.

Köztudott ugyanis, hogy a krill Omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely elengedhetetlen a szervezetünk számára. Egész pontosan a krillolaj esetében foszfolipid formában jelenik meg ez a zsírsav, amely sokkal könnyebben felszívódik a bélfalon keresztül, mint például egy-egy halolaj kapszula.

Ráadásul a krill olaj hatása számos területen pozitív eredményeket garantál. Példának okáért, bizonyítottan csökkenti a vérben a rossz koleszterin szintet, így hathatós módszernek bizonyul az artériák és erek tisztán tartására. Ráadásul a krill olaj ugyanilyen pozitív hatással van az agyműködésre is, hiszen ez asztaxantin tartalmának köszönhetően, képes formában tartani az idegsejteket és az agysejt membránokat is.