Szép és strapabíró fenyő íróasztal

fenyő íróasztal
Fenyő íróasztal
fenyő íróasztal
Fenyő íróasztal

A kisiskolások még nem tudnak annyira vigyázni a dolgaikra, mint a végzősök, ezért inkább olyan tárgyakat érdemes vásárolni nekik, amelyek bírják a strapát. Például, ha a fenyő íróasztal mellett döntünk, akkor nem kell azon aggódni, hogy rövid időn belül tönkremennek.

Az sem okoz különösebb problémát, ha véletlenül megkarcolják vagy egyéb sérülést okoznak a fenyő íróasztal felületén, mert egy szaki bármikor le tudja csiszolni és újralakkozni, utána pontosan olyan lesz, mint újkorában. A drága, préselt lemez változatok esetében nem mindig oldható meg a javítás, esetleg csak egy-egy teljes elem kicserélésével, így jobb, ha egy költséghatékonyabb és könnyen karbantartható fenyő íróasztal kerül beszerzésre.

Ez is lehet ugyanolyan szép és modern, tehát nem kell kompromisszumot kötni a tartósság fejében. A gyerkőcök örülhetnek a mutatós bútordarabnak, közben a szülőknek sem kell fájjon a fejük, ha valamilyen baleset történne a bútorral. Ennél jobb opció nincs is, ha a kicsiknek szükségük van egy helyre, ahol tanulhatnak.