Szerencsét hoz az ónix karkötő

ónix karkötő
Ónix karkötő

Az ónix az egyik legkedveltebb kő, amit a sellők drágakövének is szoktak nevezni. A kalcedonok családjába tartozó, rétegesen képződött ónix a görög onüksz szóból származik, ami körmöt jelent. Az általunk forgalmazott, kézzel készített ónix karkötő modelljeinél is nagyon jól kivehetőek ezek a finom kis lemezkék, amelyek a körömhöz hasonlóan képződnek.

Természetesen legenda is köthető az ónix karkötő fontosságához, a sellők ugyanis drágakövekké varázsolták a halászok körmeit, hogy mindig szerencsések legyenek. Ebből fakad az is, hogy az ónix kimagaslóan magas szerencsehozó tulajdonsággal bír.

Egyáltalán nem kell benne hinni, elég, ha csak a trendi megjelenés érdekében választja ezt a remek kiegészítőt. Utólag fogja csak észrevenni, hogy a pozitív kisugárzásának köszönhetően, az élet számos területén bejöhetnek a számításai. Vágyai teljesülni fognak mind a szerelem, mind a karrier terén. Hogy mégis mennyibe kerül egy ilyen ónix karkötő? Böngésszen oldalunkon és látni fogja, hogy egyáltalán nem megfizethetetlen!