Színvonalas képzések az OKJ oktatóközpontban

Felnőttképzés az OKJ Oktatóközpontban
Felnőttképzés az OKJ Oktatóközpontban
Felnőttképzés az OKJ Oktatóközpontban

Sajnos manapság egyre nehezebb megfelelő munkahelyet találni. Ezért sok fiatal munka nélkül marad, amikor befejezi az iskolát. Nekik is kiváló lehetőséget nyújt az OKJ oktatóközpont felnőttképzés programja. Részletek ide kattintva >>.

Az oktatóközpont célja, hogy olyan szakmai képzéseket bonyolítson le, amely szakmákra van kereslet is. Így a jól felkészített fiatal szakemberek könnyebben elhelyezkedhetnek az adott terülteken.

Jelenleg a személy- és vagyonőrképzés a legnépszerűbb, hiszen ezzel olyan tapasztalatot szereznek, amit sok munkahelyen fel tudnak használni a jelentkezők. Aki elvégzi ezt a képzést, az találhat magának biztonsági őri állást, de lehet parkoló őr, portás vagy múzeumi teremőr is.

Kísérhet értékes rakományokat, járőrözhet vagy dolgozhat recepciósként is az állami intézményekben, irodaházakban. Tehát, igen változatos és izgalmas munkahelyek betöltésére kínál lehetőséget az oktatóközpont magas színvonalú képzése. A jelentkezési feltételekről az oktatóközpont weboldalán olvashat. Részletek ide kattintva >> érhetőek el.