Szirénázó, villogó játék tűzoltóautó

játék tűzoltóautó
Játék tűzoltóautó

A gyermek utánozva tanul. Nemcsak a szülők szolgálnak mintául, de minden és mindenki, amit a környezetükben látnak. Nincs ez másként a hétköznapi hőseinkkel sem. A csemeték példaképnek tekintik a tűzoltókat, rendőröket, orvosokat. Egy játék tűzoltóautó vagy orvosi készlet emiatt is vonzó foglalatosság a lurkóknak.

Tűzoltóautót lehet olyan formában kapni, ami ugyanazokkal a funkciókkal van ellátva, mint a valódi szolgálati járművek. A nagyobb méretű darabok víztartállyal rendelkeznek, a vízsugarak akár 8 méterre ellőhetőek. Imádják a zenélő, villogó, szirénázó funkcióval ellátott játék tűzoltóautókat. Az effajta darabok később meghatározzák, hogy milyen továbbtanulási lehetőséget és foglalkozást választanak.

Fontos, hogy a szülő betekintést engedjen a szakmák világába, akár a játékokon keresztül is. Talán egy játék tűzoltóautó mellől születik a város következő hőse vagy a játék konyhából a televíziós műsorok új séfje. Hagyjuk belekóstolni őket a különböző tevékenységekbe, próbálják ki magukat több területen!