Szlovák cégkivonat fordítás akár 24 órán belül

szlovák cégkivonat fordítás
Szlovák cégkivonat fordítás

A vállalatának idegen nyelvű cégkivonatra van szüksége? Például a Bilinguánál a szlovák cégkivont fordítás egyetlen nap alatt elkészülhet. A náluk készített fordítás elfogadott a cégbíróság előtt, mivel szakszerűen, hivatalosan, bélyegzővel, záradékkal, háromszínű szalaggal átfűzve bocsátják a megbízó rendelkezésére.

Legyen szó bármilyen hatóságról, adóhivatalról vagy egyéb ügyletről, amihez be kell nyújtania a szlovák cégkivonatot, tanúsítják, hogy az mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével. Igény esetén a kapcsolódó iratokat is lefordítják, mint például nyilatkozat vagy az aláírási címpéldány. A szlovák cégkivonat fordításához Önnek nem kell elutaznia Budapestre.

Az eredeti dokumentumot már elektronikus úton is lekérheti, a kész cégkivonatot pedig postai úton lesz eljuttatva bármilyen hazai vagy külföldi címre. A fordítóiroda, a szlovák fordítás mellett, más szláv nyelvekre is vállal munkát, mint amilyen a cseh, lengyel, horvát, szerb, orosz, ukrán, szlovén. Magas színvonal és alacsony ár várja a Bilinguánál!