Szuper sütikkel és fagyikkal vár a Hisztéria Cremeria!

Hisztéria
Hisztéria

Igazi fagyirajongó és valami különlegesre vágyik? Akkor a Hisztéria cukrászdába mindenképpen látogasson el, ugyanis itt a legfinomabb olasz kézműves fagyikból csemegézhet! Az itt megvásárolható, illetve megkóstolható termékek különlegessége, hogy kizárólag természetes hozzávalókból állítják elő ezeket.

Nem tartalmaznak ízfokozókat, mesterséges színezékeket és még tartósítószert sem. Az ínyencségeket helyben készítik el és csak akkora mennyiségben, amire szükség van, így mindig friss és ízletes jeges finomságokkal kényeztetheti kifinomult ízlelőbimbóit.

Az íz-választékban megtalálhatja a mentás bodza, a sárkánygyümölcs, a málnás macaron és az Oreo mellett, a klasszikus belga csokoládé, vanília és sós karamell ízű változatokat is. Sőt, a Hisztéria munkatársai a cukorbetegekre is gondoltak, így a kínálatokban a cukormentes fagyik is helyet kaptak. Ha igazi íz-kavalkádra vágyik, akkor látogasson el a Hisztéria székhelyére és adja át magát a valódi, kézműves fagyi élményének! Meglátja, ha megkóstolja az itteni termékeket, többé nem is fog másra vágyni!