Takarít helyettünk a Roborock S7

roborock s7
roborock s7

Takarítani nem szeretünk, de heti vagy akár napi rendszerességgel véghez kell vinnünk ezt a műveletet, ezért érdemes segítségként modern berendezéseket vásárolnunk. A porszívózás hagyományos készülékkel igencsak fárasztó, de ha kéznél van a Roborock S7 robotporszívó, akkor az elvégzi helyettük a munka oroszlánrészét.

A gépezet teljesen önállóan végzi a feladatát, nincs szüksége emberi felügyeletre sem. Eltünteti a port, a piszkot a padlóról, könnyen és gyorsan dolgozik. Nem tartozik hozzá kígyózó vezeték, amibe folyton belebotlanánk, sem pedig ormótlan porszívótest. Kisméretű teste lehetővé teszi, hogy kisebb helyekre is bejusson, tevékenysége nem zavar akkor sem, ha a család összes tagja otthon tartózkodik.

Gondolnánk, hogy nagyon drága a Roborock S7 készülék, amit nem tudunk megfizetni, bármennyire szeretnénk is beszerezni. Valóban befektetés egy ilyen gép, de nem megfizethetetlen összegért kerülhet a birtokunkba. A mobilcorner.hu webshop kínálatában lévő Xiaomi Roborock S7 fekete robotporszívó most 10%-os kedvezménnyel vehető meg.