Tartós és szép laminált padló

laminált padló
laminált padló

Jelenleg ez a legelterjedtebb padlóburkolat, hiszen minden megvan benne, amire csak szükségünk lehet. Egyes laminált padló modellek már nagyon alacsony áron beszerezhetőek, a lerakása pedig egyszerű, így némi gyakorlással bárkinek sikerülhet.

Megfelelően kivitelezve rendkívül tartós. Hogyha betartjuk a laminált padló lerakásával kapcsolatos szabályokat, akkor biztosak lehetünk abban, hogy egy gyönyörű, egységes, masszív padlófelület fogja díszíteni az otthonunkat.

Mivel valóban egy nagy kiterjedésű felületnek számít, ezért meghatározó szerepe van a lakásban a dizájn szempontjából. Választhatunk vastagsás, szélesség és mintázat szerint is.

Laminált padló vásárláskor többféle hungarocell alátét közül választhatunk, ami a hő- és hangszigetelés szempontjából lényeges. Léteznek vízálló változatok is, amiket a konyhában és a fürdőszobában is lerakhatunk, mivel nem fognak szétcsúszni vagy felpúposodni a nedvesség hatására. Ha nem rendelkezünk kellő tapasztalattal a laminált padló lerakása terén, akkor mindenképp bízzuk szakemberre!