Tartós és színvonalas az Adidas hátizsák

adidas hátizsák
adidas hátizsák

A mindennapokban nagyon sok dolgot kell magunkkal vinnünk, mobiltelefont, kulcsokat, laptopot vagy táblagépet, illetve számtalan nélkülözhetetlen apróságot. Tökéletes megoldást kínál erre egy megfelelő méretű Adidas hátizsák, ami minden holminknak elegendő helyet biztosít.

Ám ezt olyan helyről érdemes megvásárolni, ahol csak eredeti termékeket kínálnak. A madeinpapp.hu webáruház termékpalettáján megtalálható Linear Daily Adidas hátizsák rengeteg hellyel és belső retesszel van ellátva, így sok mindennek helyet ad. Térfogata 20 liter, a mérete pedig 27x46x16 cm. 100%-ban újrahasznosított poliészter anyagból készült, első cipzáras zsebbel, belső szervezővel ellátva. Párnázott, állítható vállpántjai biztosítják a kényelmes viseletet.

Rendelés esetén a webáruház 1 napos kiszállítást biztosít a termékeire. Ez az eredeti Adidas hátizsák a lehető legjobb választás mindazoknak, akik a tartós minőséget részesítik előnyben. 7990 Ft az ára, ami igazán költséghatékonynak minősül, tehát anyagi szempontból is jó döntés.