Tekintsünk befektetésként a paróka árra!

paróka ár
Paróka ár

A póthajak és más hajpótlási lehetőségek, költségben és minőségben különböznek. Amikor először vásárolunk póthajat, a legjobb, ha konzultálunk egy szakemberrel, aki segíthet az életstílusunk és a paróka ár feltérképezésében. Ha elmegyünk egy szalonba, ahol profi stylist dolgozik, akkor számítsunk arra, hogy először az életmódunkkal kapcsolatban fog kérdéseket feltenni.

Mióta hullik a hajunk? Nő-e belőle vissza? Mit szeretünk a hajunkban? Például, ha valaki kemoterápiás kezelés alatt áll, előfordulhat, hogy 6-12 hónapig nem lesz haja, de aztán a kezelés sikeres befejezésével újra visszanő. Amennyiben valaki alopeciában szenved, lehet csak instant hajdúsításra van szüksége, hogy eltakarja azokat a területeket, ahol a tincsei kihullott és a paróka ár teljesen lényegtelen számára.

A befektetés attól függ, hogy mennyi ideig és milyen gyakran fogjuk viselni a póthajat, illetve milyen ápolást és megjelenést várunk el. A formázott, színezett és testre szabott paróka ár persze eltérő összeg lehet.