Testre, lélekre jó a rubin hatása

rubin hatása
Rubin hatása

Az egyik legértékesebb drágakő a rubin, ami az életerő, a belső tűz és a szenvedély jelképe, színe a lángoló tüzet idézi, ami képes arra, hogy mindent elpusztítson és átalakítson maga körül. A rubin hatása kiterjed a szervezet energiával történő feltöltésének támogatására, valószínűleg ezért ismert az életöröm köveként is. Erősítheti a szexualitást és a szerelmet, fokozhatja az elkötelezettséget, serkentheti az ivarszerveket, növelheti az életkedvet.

A rubin hatása megvédi a kő használóját a negatív befolyásokkal szemben is, így a kőnek tulajdonított mágikus erő alkalmazható a házastársi hűtlenség ellen. Ez a közkedvelt drágakő támogatja telepatikus képességünk fejlődését, enyhíti a bennünk felhalmozódott haragot és negatív energiákat. A rubin valamilyen formában történő használata nagy segítségünkre lehet a szomorúság leküzdésében is.

Hozzájárul a szívünk egyensúlyban tartásához, ezzel pedig viselőjét a boldogság követésére bátorítja. Természetesen a rubin hatása a test működésén is megmutatkozik. Eredménnyel alkalmazható különféle, vérrel összefüggő betegségek kezelésére, de az allergia tüneteivel is szembeszáll. Szabályozza a keringést és pozitív hatással van a szívre.

A rubin viselése tehát szabályozhatja a keringési rendszert, illetve csökkentheti a koleszterinszintet. A rubin hatása nagyon jó még bélfertőzések enyhítésére és hormonális problémákra. Fokozhatja a teljesítő képességet, serkenti a vesék, lép működését. Mindenkinek nagyon jó hír, hogy a rubin megvédi viselőjét az idő előtti öregedéstől. Persze, ez azért nem pusztán a rubin hatása lehet, hanem nagyban hozzájárul az életvitelünk is.