Tetováló stúdió Budapesten

A tetoválás kiemeli a sáj vonalait
A tetoválás kiemeli a sáj vonalait
A tetoválás kiemeli a sáj vonalait

Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy smink nélkül kilépjenek az utcára. Reggel előbb kelnek fel, hogy a már rutinossá vált mozdulatok után induljanak mindennapi tevékenységeik elvégzéséhez. Aki nem szeretne ezzel napi szinten foglalatoskodni, az gyakran dönt a sminktetoválás mellett.

Stúdiónk, aminek a szolgáltatásait a http://www.sminktetovalasstudio.com oldalon tekinthetik meg, többfajta szolgáltatással áll az érdeklődők rendelkezésére. A leggyakoribb kérés a sminktetoválás, ami szemöldök, szájkontúr és szemhéjtetoválás, vagy mindhárom együtt.

Bármelyik fajtát választja az ember, mindegyiknek több fokozata és változata van. Aki először kér ilyen beavatkozást, annak érdemes honlapunkon, a http://www.sminktetovalasstudio.com oldalon utánanézni a lehetőségeknek.

Aki már ismeri ezen szépészeti beavatkozásokat annak csak időpontot kell kérnie, akár telefonon, akár a http://www.sminktetovalasstudio.com portálon keresztül. Ezen felül orvosi és hajtetoválást is végzünk, valamint a már meglévő tetoválások eltüntetését is elvégezzük.