Tippek a női alkalmi cipő kiválasztásához

női alkalmi cipő
női alkalmi cipő

Egy fontos meghívás, esti vacsora, színházi látogatás nagyon ijesztő tud lenni, ha nincs jó öltözéked hozzá. Ilyenkor a női alkalmi cipő kötelező kiegészítőnek számít, úgyhogy előbb vagy utóbb venned kell egyet.

De ne félj, az alkalmi megjelenés nem feltétlenül arról szó, hogy hatalmas sarkakon tipegj be az étterembe, tehát nem muszáj a kényelmetlenséget választanod.

Az első feladatod, hogy megtaláld a tökéletes színt. Bizonyára nem kell sokáig magyarázni, hogy a fekete az elegancia színe, tehát ez mindig nyerő választás. Olyan, amit bármikor és bárhova felvehetsz.

Ezután jöhet az alapanyag kiválasztása. A velúr selymes, a lakkcipő pedig fényes. Mind a kettő passzol a vacsorákhoz, itt már csak az lehet döntő, hogy milyen a ruhád. Egy estélyihez a lakkcipő fog passzolni, de a nadrág és blézer szetthez a velúr is tökéletes. A női alkalmi cipő általában hegyes orrú, azonban a sarkak méretét megint szabadon választhatod. A legjobb, ha a pár centis darabok mellett döntesz, amiben kényelmesen tudsz sétálni is.