Tiszta levegő a fali páraelszívó készülékkel

Praktikus fali páraelszívó
Praktikus fali páraelszívó
Praktikus fali páraelszívó

Néha elegünk van a folytonos szellőztetésből, amikor éppen főzni készülünk. Nem mindig kellemes, amikor egy erősebb étel illata kerül a szobába. A fali páraelszívó beszerelésével megszabadulhat a kellemetlen szagoktól, amennyiben a konyha nem rendelkezik a megfelelő szellőztetéshez szükséges kialakítással.

Egyes modellek recirkulációs módban is működtethetőek, ami jó hír azok számára, akiknél egy elvezető cső beszerelése nem lehetséges, túl körülményes vagy költséges.

Némelyik modell a fokozottabb szűrés érdekében két réteg szénszűrőt is használ. Fontos, hogy a számára leginkább megfelelő méretben elérhető legyen, ezért a www.toflesz.hu webáruházban a 40 cm-től egészen a 90cm-es modellekig választhat.

Elegáns kialakításuknak köszönhetően, a konyha dísze is lehet. Hogy Önnek milyen teljesítményű fali páraelszívó modellre van szüksége? A weboldalon talál egy légszállítás kalkulátort, aminek kitöltésével megkapja a személyére szabott értéket. Ezt figyelem előtt tartva, tovább böngészheti a széles választékot.