Több oka lehet a WC dugulásnak

WC dugulás
WC dugulás

A fürdőszoba az egyik igazán fontos helyiség, amiben napi rendszerességgel többször megfordulunk. Ez fokozottan igaz akkor, ha ugyanitt található a WC is. Sajnos nem megfelelő használata ennek gyakran eredményezheti a WC dugulás kialakulását. Egyre gyakrabban derül ki, hogy kevesen tudják, miként kell használni ezt a lefolyó egységet és hajlamosak olyan dolgokat beletenni, amiket nem lenne szabad.

A nedves törlőkendő például éppen ilyen, ami könnyedén megteremtheti a WC dugulás feltételeit. Ha kevés víz van rendszeresen használva az öblítéshez, akkor szintén fokozott az esélye a kellemetlen állapot létrejöttének. Ugyanez igaz akkor, ha ételmaradékok, étolaj kerül a csövekbe.

Ezek alkalmasak arra, hogy lerakódásokat képezzenek. Amikor viszont kész a baj és a házi praktikák sem vállnak be, akkor bizony nem marad más a WC dugulás megszüntetésére, mint a jól képzett szakember. A dugulaskovacs.hu weboldalon megtaláljuk azt a profi munkavállalót, akire szükségünk van. Bízzuk magunkat jól képzett mesteremberekre és a probléma gyorsan megoldhatóvá válik!